Дайте чанти на жените, те отлично знаят какво точно ще правят с тях

  • от

Жените обожават чанти и точно това е много ясно на всички. Без значение от това дали те тръгват на вечеря, бар, дискотека, на работа или яросто разходка в парка, типовете дамски чанти са обмислени с разнообразни случаи, където би могла да попадне само една дама. Поради точно тази причина ако сте госпожа и желаете чанта, то изключително бързо е възможно да си закупите женски чанти в интернет от всеки сайт или да обиколите различни магазини за обувки и дамски чанти. Можете спокойно и да се спрете на чанти на ниски цени или пък на някои от страшно скъпите подобни. Изборът е ваш. Вие сте жена и именно като такава е хубаво да сте наясно какво ще вършите с дадена чанта, но реално дали е точно така? Разбирате ли принципно как точно да се възползвате от чантата си и тя да скрива някой от недостатъците ви?


Все пак ние сме човешки същества в края на краищата. Именно като такива притежаваме проблеми и неща, от които се притесняваме. Така казаните комплекси, и те не са въобще хубави, но какво да се направи, притежаваме ги. А те ни принуждават да се чувстваме дискомфортно в определени моменти. Женски чанти могат лесно дори да бъдат от полза в конкретния случай.
В подобни мигове примерно трябва да избираме дамски чанти, като са в противоположност с нашата структура и телосложение. Ако примерно, ако сте ниска, и също така бихте искали да ви смятат за по-височка от това, вие трябва да махнете чантите с дълги дръжчици.

Факт е, че за вас са дамски чанти с голяма вместимост. В случай, че сте дама със закръглени извивки на тялото, то си изберете квадратни женски чанти, както и тези, които са нормални по размер. Не вземайте малки дамски чанти. Чанта с липса на дръжки в малки размери ще се изгуби в ръчичките ви и това ще ви кара да изглеждате доста по-пухкава от това, което сте на практика. Ако сте по едра в зоната на бедрата и талията, за вас са чанти, където разполагат с по-къси дръжки и привършват около мишниците.

Точно тези чанти, където свършват някъде около проблемната ви част, ще действат така, и тя да изглежда още по значителна.

Виж повече на: дамски портмонета